Svend Sørensen ApS, din snedker og tømrer på Amager

her ses din tømrer Amager

Står du og søger en professionel snedker og tømrer på Amager, så er du havnet det rigtige sted!

Om virksomheden…
Virksomheden har eksisteret mere end 40 år på Amager. Dette er medvirkende til, at vi som din snedker og tømrer Amager, har rigtig god mulighed for at trække på vores mangeårs erfaring, så dit projektet får en kyndig vurdering. Vores professionalisme og erfaring går hånd i hånd, så vi hver gang kan levere et professionelt stykke arbejde til vores kunder. Kunderne hos os bliver nemlig sat i fokus!

Som din tømrer på Amager udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde…
Vi udfører alt i tømrer- og snedkerarbejde. Derudover har vi et maskinsnedkeri, som næsten kan fremstille alt. Dette privilegium er medvirkende til, at vi kan opfylde stort set alle de arbejdsopgaver som der ønskes af kunderne, så står du med et projekt, så tøv endelig ikke. Ring herind og lad os se sammen udforme dit kommede projekt!

Hvad vi tilbyder…
På følgende side kan du læse om hvad vi tilbyder, men skulle du have eventuelle special-opgaver, som ikke lægger sig under disse kategorier, så kan du sagtens kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, om projektet kan lade sig gøre. Vi kan tilbyde en lang række af arbejdsområder, så der er god mulighed for, at dit næste projekt falder ind under vores kategorier. Klik ind på hvad vi tilbyder og læs mere om vores arbejdsområder og arbejdsopgaver!

Eventuelle spørgsmål…
Skulle du have eventuelle spørgsmål til virksomheden, arbejdsopgaverne, medarbejderne eller lignende, så ring endelig herind. Vi hjælper mere end gerne med at besvare dine spørgsmål!

3 gode grunde til at vælge Svend Sørensen til din snedker og tømrer på Amager
– Vi har 40-års erfaring!
– Stor professionalisme og timing, hver gang!
– Vi tilbyder en lang række arbejdsområder!

 

 

 

 

Kontakt os

Kontakt Svend Sørensen ApS

Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende og eksklusivt tilbud på din næste tømreropgave

Kontakt os